Grafica & Design

In functie de necesitati putem sa oferim servicii de: GRAFICA, DESIGN, ce v-ar putea ajuta in activitatea zilnica a companiei dumneavoastra.

Grafica publicitara , logo design

Identitatea vizuala a companiei este alcatuita  din: cartea de vizita, mapa de prezentare, flyer de prezentare, internet site,  banner, etc si toate vor trebui concepute si desenate pornind de la logo.

Nu de putine ori, managementul unei companii  ignora importanta realizarii identitatii vizuale din lipsa resurselor  financiare sau umane, si alege varianta simpla a realizarii unui logo ieftin in  pauza de masa.

Un logo ieftin impune: lipsa credibilitatii,  neprofesionalism, nepasare,neputinta.

Identitatea vizuala a companiei

Avem resursele necesare realizarii unui logo  personalizat si a tuturor materialelor ce au ca scop prezentarea companiei,  serviciilor sau produselor dvs.

Echipa RosiAl Concept se poate ocupa de tot.

Pornind de la  idee, cu grafica publicitara de calitate vom crea imaginea profesionista de  care aveti nevoie in lumea afacerilor din zilele noastre.

Grafica publicitara

Realizam carti  de vizita, mapa si flyer de prezentare, internet site, design-ul unui afis  publicitar, catalog de prezentare, newsletter, carte postala, banner stradal,  e-banner si evident logo-ul.

Call Now Button
Deschide Chat