Autorizatii reclame

In dorinta de a oferi servicii complete clientilor nostrii le putem intocmi dosarul D.T.A.C. pentru diverse materiale publicitare expuse pe domeniul public sau privat.

Conform legii in vigoare nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate pentru orice categorie de semnalistica exterioara este necesara autorizatia de amplasare.

Autoritatile romane nu au facut nimic concret pentru a simplifica metodele de obtinere a certificatului de urbanism, avizelor necesare si a autorizatiei de construire .

Obtinerea unei autorizatii pentru semnalistica publicitara implica etape si proceduri dificile, precum si numeroase acte.

Pe langa toate acestea, pe tot parcursul procesului de autorizare, petentii se lovesc de lipsa tuturor informatiilor necesare, incoerenta pasilor care trebuiesc urmati, suprasolictarea personalului insuficient in institutiile statului care duc la intarzieri in depunerea dosarelor cat si la nerespectarea termenelor legale de eliberare a documentelor solicitate.

Aveti posibilitatea sa demarati procedurile de autorizare pe cont propriu, ceea ce va presupune din partea dvs. disponibilitate pentru timp pierdut si costuri suplimentare cat si multa vointa si rabdare sau puteti sa apelati la serviciile complete si eficiente ale RosiAl Concept.

Call Now Button
Deschide Chat